Uvjeti dostave

Dostavu roba vrši HP express i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici.

Trošak dostave iznosi 29,00 kn na području Hrvatske, ukoliko se naručuje više proizvoda na istu adresu trošak dostave ostaje isti (29,00 kn) . Rok isporuke je oko 12 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Cobulica j.d.o.o. zadržava pravo produžiti rok dostave te će kupac o tome biti obaviješten unutar navedenih 12 radnih dana na dani kontak, telefonski ili putem maila.

Proizvodi se pakiraju na način da prilikom transporta postoji minimalna mogućnost oštećenja. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Narudžba putem web trgovine:

Kupac naručuje proizvod ili proizvode na način da popuni narudžbu u za to predviđenim obrascima – označavanjem određenog proizvoda, te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere način plaćanja, potvrdi ga, te pošalje narudžbu.
Time završava proces narudžbe nakon čega će prodavatelj, ovisno o odabiru plaćanja, nakon potvrde o uplati, provesti narudžbu, te poslati paket na dostavu.
Cijene proizvoda uključuju PDV te su izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn).
Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu proizvoda.