Pravila privatnosti

Informacije o firmi

Cobulica j.d.o.o. za proizvodnju i trgovinu

www.cobulica.hr

Adresa: Otona Kučere 72, Petrinja 44250

Kontakt. info@cobulica.hr

Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 081175662, OIB: 08976519826, direktor: bacc.oec. Matea Harapin
Temeljni kapital 10,00 kn uplaćen u cjelosti.

Zaštita i korištenje osobnih podataka

Cobulica j.d.o.o. se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

Cobulica j.d.o.o. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima.

Cobulica j.d.o.o. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Cobulica j.d.o.o.odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Vaši će se osobni podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim Pravilima i uvjetima korištenja.

Vaši osobni podaci bit će korišteni za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i za druge svrhe opisane u našim Pravilima i uvjetima korištenja.

Google Analytics

Mrežna stranica koristi Google Analytics, mrežnu uslugu za analizu koju omogućuje Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstualne datoteke spremljene na Vaše računalo kako bi se mrežnoj stranici pomoglo u analizi načina na koji korisnici koriste stranicu.  Informacije koje kolačić generira o korištenju mrežne stranice (uključujući i anonimnu IP adresu) dostavljaju se Googleu koji ih pohranjuje na servere u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke koristiti u svrhu evaluacije korištenja mrežne stranice, izrade izvještaja o aktivnosti na mrežnoj stranici za operatere mrežne stranice i za pružanje drugih usluga vezanih za aktivnosti na mrežnoj stranici i korištenje interneta. Google također ove informacije može proslijediti trećim stranama kada se to zahtijeva po zakonu ili ako te treće strane informacije obrađuju u ime i za račun Googlea. Google neće povezati Vašu IP adresu s bilo kojim drugim podatkom s kojima Google raspolaže. Korištenje kolačića možete odbiti odabirom za to namijenjenih postavki na Vašem pregledniku, međutim, molimo Vas da primite na znanje da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije na ovoj stranici. Korištenjem ove mrežne stranice, pristajete da Google obradi podatke o Vama na gore navedeni način i u navedene svrhe.

Google možete spriječiti u detektiranju kolačića koji nastaje zbog i povezano s Vašim korištenjem ove mrežne stranice (uključujući i Vašu IP adresu) kao i obradu tih podataka skidanjem i instalacijom dodatka preglednika (plugin): http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Uvjeti dostave

Dostavu roba vrši HP express i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici.

Trošak dostave iznosi 29,00 kn na području Hrvatske, za više naručenih proizvoda trošak dostave ostaje i dalje isti (29,00 kn). Rok isporuke je oko 12 radnih dana (u radne dane ne spadaju vikendi, blagdani i državni praznici). Cobulica j.d.o.o. zadržava pravo produžiti rok dostave te će kupac o tome biti obaviješten unutar navedenih 12 radnih dana na dani kontakt, telefonski ili putem mail-a.

Proizvodi se pakiraju na način da prilikom transporta postoji minimalna mogućnost oštećenja. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Narudžba putem web trgovine

Kupac naručuje proizvod ili proizvode na način da popuni narudžbu u za to predviđenim obrascima – označavanjem određenog proizvoda, te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere način plaćanja, potvrdi ga, te pošalje narudžbu.
Time završava proces narudžbe nakon čega će prodavatelj, ovisno o odabiru plaćanja, nakon potvrde o uplati, provesti narudžbu, te poslati paket na dostavu.
Cijene proizvoda uključuju PDV te su izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn).

Plaćanje

Prodavatelj je Cobulica j.d.o.o., Otona Kučere 72, Petrinja 44250, a kupac je osoba koja naručuje proizvode ponuđene na stranici te izvršava plaćanje internet bankarstvom (e-bankingom), općom uplatnicom (virmanom), pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja) ili narudžbom bilo kojeg artikla sa web shopa. Proizvode tvrtke Cobulica j.d.o.o. smiju kupovati samo osobe starije od 18 godina. Smatra se da ste upoznati i  suglasni s ovim općim uvjetima, u suprotnom Cobulica j.d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Naručeni proizvodi se mogu platiti internet bankarstvom (e-banking), općom uplatnicom (virmanom), prilikom preuzimanja robe dostavnoj službi koja je robu dostavila kupcu (pouzećem), elektronički putem Pay Pal servisa.

Plaćanje općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom

Ako izaberete ovaj načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internetskoga bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – u banci, pošti, Fini ili sl.

Rok plaćanja je 3 dana. Nakon toga naručena roba nije više rezervirana za Vas.
Kada uplata bude evidentirana na našem računu, Vaši proizvodi bit će poslani.

Uplate se vrše na žiro račun HR9024020061100879635

Plaćanje pouzećem – plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite gotovinom prilikom dostave na navedenu adresu. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Plaćanje Pay Pal-om

Kupovinu Cobulica proizvoda možete obaviti elektronički, putem Pay Pal-a. Kako bi ste koristili ovaj model plaćanja potrebno je imati aktivni Pay Pal račun sa dovoljnim sredstvima.

Izjava o kolačićima (Cookie policy)

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Reklamacija i zamjena robe

Roba se može vratiti (o svom trošku) u roku 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj ambalaži i na adresu tvrtke Cobulica j.d.o.o., Otona Kučere 72, Petrinja 44250. Zamjena robe isključuje robu koja je korištena. Kod zamjene robe treba biti priložen original račun.

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda koji se nalaze na web stranicama Cobulica.hr. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda obzirom da se svaki proizvod radi zasebno i ručno.

Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku možete koristiti u slučajevima da roba nije isporučena, da je roba oštećena pri preuzimanju ili da proizvod koji je naručen nije isti koji je dostavljen.

U gore navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.

U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe snosite sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Podnošenje prigovora

Prigovore i žalbe u pismenom obliku možete poslati na mail adresu prigovori@cobulica.hr a odgovor ćete zaprimiti najkasnije u roku 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.
Kupac ima pravo na raskid ugovora prema Zakonu o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Podrška

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na info@cobulica.hr . Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!

Promjene uvjeta

Cobulica j.d.o.o može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Cobulica j.d.o.o zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.